ASUS Transformer, testat la extrem

| |

ASUS Transformer pe post de tocator de fructeNe-am exprimat entuziasmul față de ASUS Eee Pad Transformer TF101 încă de la primele zvonuri despre produs. Tableta cu tastatură detașabilă de la ASUS se dovedește a fi un urmăritor serios al iPad-ului, cu 400.000 de exemplare livrate lunar.

Testerii nu au întârziat să apară, iar ecranul lui ASUS Transformer cu sticlă Corning Gorilla a fost supus la un test extrem. Astfel de interacțiuni nu pot fi decât accidentale pe parcursul unei utilizări obișnuite, dar modul în care tableta a reușit să facă față provocărilor nu poate decât să inspire un potențial cumpărător.

Uite cum ar funcționa ASUS Transformer ca tocător de fructe :)

Aviz amatorilor: Nu tăiați fructe pe ecranul tabletei, nu îl zgâriați cu cheia sau cu vreo monedă, nu încercați filetul vreunui holșurub și în niciun caz nu trageți cu arcul cu săgeți în ecran!!!

Tableta Eee Pad Transformer Asus TF101-1B054A in stoc la eMAG.ro la 2199,99 Lei

via Liviu Marica.

ASUS Transformer, testat la extrem, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!