stiri

Parrot AR.Drone este compatibil cu Android

Parrot AR.Drone

Celebrul aparat de zbor Parrot AR.Drone este compatibil acum cu echipamentele dotate cu sistemul de operare Android. Aplicaţia AR.FreeFlight a fost deja validată de pentru Motorola Xoom, HTC dream, Samsung Galaxy S1 şi Samsung Galaxy S2.

AR.Drone este propulsat în aer de patru elice, acționate de motoare electrice care sunt alimentate de un acumulator litiu-polimer de ultimă generație. Echilibrul aparatului este controlat de un calculator ce primește informații de la diverși senzori sofisticați cum ar fi: accelerometru cu 3 axe, giroscop, altimetru cu ultrasunete și girometru.

Utilizatorul urmărește pe ecranul telefonului imaginile preluate de camera video de la bord și poate controla aparatul în zonele în care nu are vizibilitate directă.

Pentru a putea controla aparatul de zbor utilizatorul trebuie să aibă la dispoziție sistemul de operare Android 2.2 și să instaleze aplicația prezentă pe Android Market.

Parrot AR.Drone este disponibil în România prin intermediul magazinului Fungadgets.ro la prețul de 1.349 Lei (TVA inclus).

Parrot AR.Drone
Parrot AR.Drone

To Top