Galaxy Note 8.0 va veni în martie

| |

Foaia de parcurs a celor de la Samsung ne indică noi modele pe care gigantul coreean le va lansa în viitorul apropiat. Galaxy Young, Galaxy XCover 2 și Galaxy Pocket Plus vor veni alături de Galaxy Note 8.0 la începutul acestui an.

Tableta Galaxy Note 8.0 va fi disponibilă din luna martie, urmând, cel mai probabil, să fie prezentată la Mobile World Congress, în Barcelona. Despre Galaxy Note 8.0 se știe faptul că va veni cu un ecran Super Clear LCD de 8 inci, cu rezoluție 1280×800, procesor quad-core la 1.6GHz (similar cu cel cel care echipează acum Galaxy Note 2) și sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Mai multe informații despre noile produse Samsung vom afla la începutul lunii februarie, atunci când este programată deschiderea celui mai mare târg european din industria mobile.

Galaxy Note 8.0 roadmap

Sursa: technobuffalo.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!