stiri

Galaxy Tab dezamăgește 16 din 100 de cumpărători

Samsung GALAXY Tab

Samsung Galaxy Tab n-a trecut prea bine iarna asta. În America, unde lucrurile cumpărate se pot trimite înapoi dacă te dezamăgesc, tableta coreeană a cam dat greș. Cum altfel ai putea spune dacă 16% dintre cumpărătorii americani și-au trimis Tab-ul înapoi în magazin. ITG Investment Research a urmărit vânzările a aproape 6000 de magazine wireless pentru a-i confirma eșecul producătorului coreean.

A fost emisă și-o posibilă explicație. Bloggerii au dat vina pe Android FroYo, care n-ar mulțumi lumea cu modul în care rulează aplicațiile pe ecran de 7 inci. Samsung ar avea deci o scăpare dacă ne-ar uimi cu un upgrade la Honeycomb pentru Galaxy Tab, că tot a fost prezentat recent.

Samsung a raportat 2 milioane de Galaxy Tab-uri vândute (sau doar livrate după unii analiști). Să tragem concluzia că peste 300.000 de bucăți au fost returnate? Sau că vreo 189 de milioane de dolari au fost dați înapoi?

În România, poți lua un Galaxy Tab și chiar returna în 30 de zile de la Emag. Mare grijă la termenii promoției, căci am auzit și cazuri triste. Produsul să fie cumpărat de pe stoc și musai să-l comandați prin curier.

Samsung GALAXY Tab

Sursa: http://www.computerworld.com/s/article/9207658/Galaxy_Tab_return_rate_as_high_as_16_researcher_says

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Primele detalii despre LG G-slate

LG prezintă primele detalii tehnice ale tabletei LG G-slate prin intermediul operatorului de telefonie T-Mobile. Tableta ce urmează să ruleze...

Închide