accesorii mobile

Genius prezintă la IFA accesorii pentru tablete și telefoane

Genius expune la IFA 2014, în perioada 5 – 10 septembrie, o serie de periferice destinate tabletelor, PC-urilor și telefoanelor mobile. Genius va prezenta modele activate prin Bluetooth, inclusiv difuzorul SP-975BT cu tehnologie NFC și mausul Traveler 9020BT.

Difuzorul SP-975BT permite utilizatorilor să conecteze dispozitivele mobile printr-o simplă atingere, folosind tehnologia În plus, difuzorul este conform cu standardul IP54 și dispune de sistem anti-praf și este rezistent la apă.

Mausul Traveler 9020BT folosește tehnologia Bluetooth 3.0 și se poate conecta foarte ușor cu un PC, notebook sau tabletă cu Android, doar printr-o apăsare a unui buton.

Alături de perifericele mobile, la stand va fi expus și sistemul de sunet special creat pentru pasionații de gaming – GX SW-G2.1 2000. Cu un subwoofer de 6.5 inci, care oferă un bass de 29 wați, 2 sateliți a câte 8 wați ce pot fi montați pe perete și un panou de control separat. Genius va expune, de asemenea și alte produse din seria de gaming GX: căști, tastaturi, mauși și mauspaduri.

Invitation_Genius

To Top

Citește articolul precedent:
Elefant.ro ne arată mușchii

Compania care deține magazinul magazinul online elefant.ro, anunță majorarea de capital social de la 900.000 de lei (lei), la 15.783.300...

Închide