stiri

Google a cumpărat Boston Dynamics

Boston Dynamics

Google a cumpărat compania Boston Dynamics, specializată în roboți avansați pentru industria militară. Boston Dynamics a dezvoltat mai mulți roboți ce pot fi folosiți în caz de război.

Roboții au capacitatea de a se deplasa pe teren accidentat, pot transporta mine și armament sau chiar rachete de mici dimensiuni. Dacă sovieticii foloseau câini dresați pentru a transporta explozibil, ce îl detonau de la distanță când câinele ajungea sub tancul german, americanii pot folosi roboți care să transporte mine anti-tanc sau anti-elicopter.

Roboții Boston Dynamics au capacitatea de a-și menține echilibrul chiar și atunci când sunt loviți. Aceștia copiază mecanismele mamiferelor, au arcuri cu amortizoare și o mulțime de senzori care monitorizează permanent poziția mecanismelor.

Boston Dynamics

Boston Dynamics

Google ar putea fabrica roboți casnici, roboți pentru diverse sarcini urbane sau chiar roboți de luptă. Boston Dynamics are sediul în Waltham, Massachusetts. Cele două companii nu au dat publicității termenii achiziției și nici sumele ce vor fi plătite.

Mai jos aveți câteva produse impresionante create de Boston Dynamics.

Boston Dynamics Câine Robot

Boston Dynamics – Un robot inspirat de cabaline

Boston Dynamics Robot umanoid

Boston Dynamics – Robot Ghepard

To Top

Citește articolul precedent:
Lenovo S930 și Lenovo S650
Lenovo anunță S930 și S650, două noi modele cu Android

Lenovo are o oferă interesantă de dispozitive cu Android, prețurile practicate de chinezi fiind ceva mai mici decât cele ale...

Închide