Google încurajează aplicațiile educaționale

| |

Google a anunțat pe Android Developers Blog că a început să accepte aplicații pentru platforma educațională din Google Play. Aplicațiile educaționale vor putea fi accesate de elevi, părinți și profesori și vor fi evaluate de Google.

Aprobarea aplicațiilor durează 3-4 săptămâni date fiind criteriile stricte de acceptare. Google a elaborat o întreagă documentație care să ghideze dezvoltatorii și a promis că va promova cele mai bune aplicații în școli. Monetizarea aplicațiilor postate în această secțiune este un pic diferită în sensul că Google dorește ca aplicațiile să fie distribuite fără reclame, gratuit sau contra cost.

Google Play for Education poate fi accesat pe telefoanele mobile și pe tabletele ce rulează sistemul de operare Android. Pentru moment, în această secțiune, nu există aplicații educaționale în limba română însă acest lucru se va schimba cu siguranță în viitorul apropiat.

Aplicatie Android pentru copii

Aplicatie Android pentru copii

Google încurajează aplicațiile educaționale, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!