aplicatii

Google Instant disponibil pe Android

Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3

Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3Google Instant va fi disponibil și pe sistemul de operare Android 2.2 reducând timpii necesari pentru a efectua o căutare. De regulă tastaturile telefoanelor mobile sunt de mici dimensiuni fapt care îngreunează foate mult introducerea caracterelor.
În luna septembrie Google anunța că lucrează la funcția Instant pentru telefoanele mobile iar astăzi a venit momentul să pună la dispoziția utilizatorilor versiunea beta. Funcția se bazează pe predicția cuvintelor căutate de utilizator.

Algoritmii Google sunt foarte bine puși la punct astfel încât timpul de tastare se reduce semnificativ în majoritatea cazurilor. Datorită implementărilor AJAX și HTML5 rezultatele paginilor nu se vor mai reîncărca din nou, singurele schimbări constând afișarea segmentelor lipsă.

Google Instant funcționează destul de bine în cazul conexiunilor WiFi și 3G dar dacă totuși nu sunteți mulțumiți de felul în care se afișează rezultatele interogărilor puteți dezactiva această funcție prin butonul turn off. Google Instant este disponibil pe echipamentele ce rulează Android 2.2 (Froyo) și Android 2.3 Gingerbread dar și pe modelele Apple cu iOS 4. Serviciul suportă 28 de limbi printre care și limba română.

To Top

Citește articolul precedent:
Notion Ink ruleaza Gingerbread

Notion Ink a așteptat momentul în care Google a decis să lanseze noul sistem de operare Android 2.3 Gingerbread pentru...

Închide