stiri

Google a lansat Android 4.4 Kit Kat

Android KitKat printing

Google a lansat Android 4.4 Kit Kat, o nouă versiune a celebrului sistem de operare pentru dispozitivele mobile. Odată cu aceasta a fost lansat și noul telefon Nexus 5, fabricat de LG, ce va deveni principalul terminal sub marcă Google.

Ce este nou în Android 4.4 Kit Kat

Google publică bibliotecile API pentru Kit Kat

Odată cu anunțul privind lansarea noului sistem de operare Android 4.4 Kit Kat, Google publică componentele SDK. Programatorii vor putea să dezvolte mai ușor aplicații și să acceseze noile funcții incluse în sistemul de operare.

Comenzi pentru Nexus 5

Noul telefon Nexus 5 a fost scos la vânzare prin intermediul magazinului Google Play. Nexus 5 integrează un ecran cu diagonala de 5 inci și rezoluție FullHD. Procesorul Qualcomm Snapdragon 800 quad-core lucrează la frecvența de 2.3GHz. Noul terminal este primul smartphone Nexus livrat cu stabilizator electronic al imaginii (OIS).

Memoria RAM de 2GB și spațiul de stocare de până la 32GB oferă resursele necesare pentru desfășurarea aplicațiilor.

Prețurile în Statele Unite ale Americii sunt de 349 dolari (pentru varianta cu 16GB) și 399 dolari (32GB).

Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10, HTC One și Galaxy S4 vor trece la Kit Kat

Dispozitivele din gama Nexus vor fi primele care vor face update-ul la noul Android 4.4 Kit Kat. Google Nexus 4, Nexus 7 și Nexus 10 vor primi pachetul de actualizare în zăptămânile următoare. Samsung Galaxy S4 și HTC One vor face și ele trecerea la ultima versiune a sistemului de operare Google.

Lansarea noului sistem de operare a fost însoțită de o serie de reclame pentru terminalele ce au făcut deja pasul la KitKat.

Reclamă Google Nexus 5: I Do

Android KitKat printing

Android KitKat printing

To Top

Citește articolul precedent:
Allview X1 Soul
Allview lansează super telefonul X1 Soul

Dacă produsele lansate sub brandurile importatorilor români erau ieftine și proaste, Allview ne face o surpriză plăcută și infirmă această...

Închide