Google Maps iti arata pe mobil cum e traficul

| |

Utilizatorii serviciilor Google Maps, atât în versiunea pentru desktop cât și pentru telefoanele mobile, vor putea urmări în timp real, actualizări privind traficul din orașe. Noile funcții ce privesc aglomerațiile din orașe au fost posibile în urma colaborării între Google și agențiile pentru monitorizarea traficului din Statele Unite ale Americii și Europa.

Locuitorii din Boston; Portland, San Diego, San Francisco, Madrid sau Turin, Italia își vor putea alege traseele mai rapide ocolind zonele cu ambuteiaje ce se formează de regulă în marile aglomerații urbane.

Bucureștiul nu intră deocamdată printre orașele unde acest serviciu este disponibil dar tragem speranțe ca lucrurile să se miște mai repede dat fiind că google are deschis un birou în capitală.
google maps

Google Maps iti arata pe mobil cum e traficul, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!