stiri

Google Maps oferă trasee culturale prin câteva muzee americane

Google Maps muzee

Google Maps pentru Android a fost actualizat cu câteva locații de interior, mai exact cu aproximativ 20 de muzee celebre din Statele Unite ale Americii. Hărțile de interior au fost lansate oficial în luna noiembrie a anului trecut permițând utilizatorilor să-și stabilească rute prin clădiri, pe fiecare etaj și să aleagă să viziteze anumite obiective.

Google Maps muzee

Acesta este un pas major pentru Google Maps. Includerea acestor funcționalități ar putea facilita introducerea unor ghiduri audio în viitor. Între timp, așteptăm să beneficiem de această opțiune și pentru muzeele românești, dar din moment ce a trecut o perioadă considerabilă de timp până am avut Street View în România, nu ne vom pune mari speranțe în acest lucru.

Există o listă completă cu locațiile de interior disponibile pe Google Maps la ora actuală, pe care o puteți consulta în eventualitatea în care veți face o plimbare pe continentul american.

To Top

Citește articolul precedent:
Great Big War Game pe Android
Great Big War Game va ajunge pe Android în câteva zile

Rubicon Development, creatorii jocului Great Little War Game, au anunțat astăzi lansarea următorului episod al jocului de strategie. Purtând numele...

Închide