Google Maps oferă trasee culturale prin câteva muzee americane

| |

Google Maps pentru Android a fost actualizat cu câteva locații de interior, mai exact cu aproximativ 20 de muzee celebre din Statele Unite ale Americii. Hărțile de interior au fost lansate oficial în luna noiembrie a anului trecut permițând utilizatorilor să-și stabilească rute prin clădiri, pe fiecare etaj și să aleagă să viziteze anumite obiective.

Google Maps muzee

Acesta este un pas major pentru Google Maps. Includerea acestor funcționalități ar putea facilita introducerea unor ghiduri audio în viitor. Între timp, așteptăm să beneficiem de această opțiune și pentru muzeele românești, dar din moment ce a trecut o perioadă considerabilă de timp până am avut Street View în România, nu ne vom pune mari speranțe în acest lucru.

Există o listă completă cu locațiile de interior disponibile pe Google Maps la ora actuală, pe care o puteți consulta în eventualitatea în care veți face o plimbare pe continentul american.

Google Maps oferă trasee culturale prin câteva muzee americane, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!