stiri

Google Nexus S la emag

Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3

Nu a trecut prea mult timp de la prezentarea oficială și deja a ajuns în România. Google Nexus S, construit de Samsung, este disponibil acum pentru clienții emag. Așa după cum spuneam în primele știri despre Nexus S, smartphone-ul beneficiază de un procesor Hummingbird tactat la 1 GHz și de 16GB memorie internă. Nexus S reprezintă vârful tehnologic pentru prezentarea serviciilor Google.

Google Nexus S se vinde în România prin emag la prețul de 3.049 lei (TVA inclus) sau la 2.760 lei dacă ești dispus să accepți unul dintre cele două modele resigilate.

Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3

Sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread pe care acesta îl rulează afișează legături către: Android Market, Calendar, Gmail, Google Earth, Google Maps with Navigation, Google Search, Google Talk, Google Voice, Voice Actions și YouTube. Dorințele utilizatorului, exprimate prin mișcări multiple pe ecranul AMOLED multi-touch cu diagonala de 4 inci și răspunsurile oferite în urma rulării funcțiilor scrise în codul Android, sunt puse în practică de hardware-ul avansat ce include: giroscop pe 3 axe, accelerometru, compas digital, senzori de proximitate și de lumină. Modulele de comunicații Wi-Fi integrează antene speciale, motiv pentru care Google a trimis telefonul la Federal Communications Commission (FCC). Chiar dacă pare un telefon mai mult decât complet, Nexus S a fost lipsit de unele caracteristici considerate inutile de cei de la Google. Afla si ce nu are Nexus S.

Dacă vrei să fii printre primii utilizatori de Nexus S din România, dă un click la emag și rezervă o bucată. Cardul Avantaj te poate ajuta…

To Top

Citește articolul precedent:
Angry Birds primeste 30 de niveluri noi

Întotdeauna m-am întrebat cum au reușit cei de la Rovio să obțină peste 5 milioane de dolari din Angry Birds....

Închide