Google publică codul sursă pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich

| |

Codul sursă pentru cea mai râvnită versiune a sistemului de operare Android poate fi descărcat de cei interesați. Android 4.0 Ice Cream Sandwich devine o platformă open-source, în adevăratul sens al cuvântului, ce poate fi modificată de programatori pentru a fi adaptată diverselor configurații hardware. Google declară că versiunea pusă la dispoziție softiștilor este 4.0.1, cea care a fost implementată pe Galaxy Nexus, primul telefon cu Ice Cream Sandwich. Decizia de a publica codul sursă va oferi un avantaj companiilor mari dar, în același timp, va da posibilitatea unor producători asiatici de a pune Ice Cream Sandwich pe configurații hardware nu tocmai pregătite pentru acesta.

Anunțul celor de la Google privind disponibilitatea codului sursă poste fi citit aici iar instrucțiunile pentru descărcarea acestuia pot fi accesate pe pagina aceasta.


Samsung Galaxy Nexus – primul telefon echipat cu noul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Google publică codul sursă pentru Android 4.0 Ice Cream Sandwich , 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!