stiri

Google va intra pe piața tabletelor

ASUS Eee Pad MeMO

Google nu mai stă departe de piața hardware. După achiziția gigantului Motorola Mobility cu 12.5 miliarde de dolari, Google a început să fie tot mai mult interesat să scoată propriile produse.

Primele tablete sub marca Google ar putea fi cumpărate chiar de luna următoare. Noile modele au diagonala de 7 inci și sunt fabricate de Asus. Prima comandă Google către Asus prevede fabricarea și livrarea a 600.000 tablete. Tableta Google ar trebui să fie abordabilă ca preț dată fiind dorința acestora de a comercializa 2 milioane de tablete până la sfârșitul anului.

Dacă informațiile furnizate pentru CNET de analistul Richard Shim de la NPD DisplaySearch se vor dovedi adevărate, tableta Google ar putea fi inspirată de modelul Asus Eee Pad MeMO 370T.

Pentru moment nu se cunosc detaliile tehnice ale noilor tablete însă se speculează că acestea vor avea chipset-uri quad-core și vor rula sistemul de operare Android 4.0 ice Cream Sandwich.

ASUS Eee Pad MeMO
Asus Eee Pad MeMO 370T (foto) ar putea fi sursa de inspirație pentru tableta Google.

To Top

Citește articolul precedent:
Abonamente in Google Play
Google Play lansează abonarea in-app

Google Play continuă să-și extindă modelul de business disponibil pentru dezvoltatori și cumpărători cu lansarea noului model de abonare in-app...

Închide