stiri

Google va lansa un sistem de home entertainment

Proiectul Tungsten

La conferința pentru dezvoltatori Google I/O de anul trecut, Google au prezentat un nou concept: o încăpere în care toate echipamentele electrice rulează Android și sunt interconectate. Au numit această idee Android@Home și cu toate că este un concept cât se poate de intrigant, nu am mai auzit nimic despre el de atunci.

Recent însă, Wall Street Journal a anunțat că Google lucrează la dezvoltarea unui sistem de home entertainment wireless cu numele de Project Tungsten. El va fi lansat mai târziu pe parcursul acestui an, exclusiv sub brand-ul Google. Este plauzibil ca Google să lucreze totuși cu un producător consacrat, asemeni cum a lucrat cu Samsung pentru Nexus, cu toate că nu a anunțat nici o colaborare.

Proiectul Tungsten

Noutatea stă în faptul că Google renunță la linia clasică de a se axa pe produse software și pe servicii. Este interesant să vedem un sistem de sunet care funcționează cu Android pentru prima dată din partea companiei. În cadrul prezentării Android@Home, capacitățile lui Tungsten au fost demonstrare, iar momentul a fost surprins și în filmare.

Prezentarea Android@Home la Google I/O:

To Top

Citește articolul precedent:
Xerox PrintBack
Xerox PrintBack pentru Android

Xerox oferă o soluție de imprimare mobilă pentru Android ce vă permite să tipăriți documentele de pe telefon sau tabletă...

Închide