handyCalc – un calculator pentru Android

| |

Calculatorul instalat în telefon nu răspunde întotdeauna cerințelor unui elev ce deslușește tainele matematicii. handyCalc este o aplicație simplă și intuitivă ce-i ajută pe elevi să rezolve calcule matematice complexe și chiar ecuații cu mai multe necunoscute. Spre exemplu o funcție de gradul 2 poate fi rezolvată extrem de rapid, iar mai apoi aplicația desenează pe ecran graficul funcției.

Pentru cei de la facultățile tehnice, ce au nevoie de un instrument mai puternic, site-ul wolframalpha.com poate rapid rezolva o gamă largă de probleme din orice domeniu al științelor exacte.

Aplicația handyCalc este disponibilă gratuit în Android Market și poate fi instalată pe orice versiune Android. Mâine vă vom prezenta un calculator pentru Android ce rezolvă derivate, integrale definite, desenează grafice și oferă tabelele cu cele mai importante formule.

handyCalc - un calculator pentru Android, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!