stiri

Honor 8 Pro va ajunge în Europa la prețul de 549 de euro

Honor 8 Pro

Honor și Huawei folosesc diverse tertipuri de marketing pentru a distribui produse similare în regiuni diferite. De cele mai multe ori, utilizatorul este indus în eroare și nu poate să compare prețurile mai mari din Europa, cu cele mai mici din Statele Unite ale Americii sau China.

Honor 8 Pro

Honor 8 Pro

Honor 8 Pro este un telefon vândut sub diverse denumiri pe diverse piețe, în China purtând numele de Honor V9. Diferențiere gamei în două mărci diferite este făcută pentru a nu asocia produsele de top cu cele ieftine. Cazuri similare se întâlnesc și în industria auto unde există o marcă premium și una low-cost, aparținând aceluiași producător (ex. VW/Skoda, Renault/Dacia).

Honor 8 Pro

Honor 8 Pro

Honor 8 Pro va avea un preț de 549 de euro în Europa. Anul trecut, Honor 8 se vindea la numai 400 de euro. Honor 8 Pro, modelul din acest an, va dispune de un ecran QHD cu diagonala de 5.7 inci și un chipset Kirin 960, același model regăsit și în Huawei Mate 9 și mia nou în Huawei P10. Honor 8 Pro mai integrează 6GB de memorie RAM și 64GB memorie flash.

Camera video rămâne cea de pe modelul Honor 8: o configurație cu două camere de 12 megapixeli, alăturate unui senzor de amprente. Terminalul are o grosime de numai 6.97mm și încorporează o baterie de 4000 mAh.

Honor 8 Pro va fi lansat în Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania și Elveția. În funcție de piață, acesta ar putea veni și cu un cadou.

Honor 8 Pro: hands-on

To Top

Citește articolul precedent:
Allview X4 Soul Style
Allview promite un service mai bun

Produsele electronice importate din China sub marcă proprie aduc un profit substanțial, dar și o serie de probleme atât cumpărătorului,...

Închide