stiri

HP anunță patru tablete cu Android

HP Slate 8

După o scurtă și dureroasă aventură ce a presupus dezvoltarea unui sistem de operare propriu, cei de la HP au înțeles cum merge industria și au trecut în barca Android. Compania, cunoscută la nivel mondial pentru imprimantele sale, va lansa patru tablete noi cu Android de diferite dimensiuni.

Primele dintre acestea sunt HP Slate 7 HD și Slate 10 HD ambele fiind echipate cu un ecran de 1280×800 pixeli, procesor dual-core și un acumulator cu autonomie de 9 ore.

HP Slate 7 Extreme este bazat pe o platformă NVIDIA Tegra 4 dar dispune de același ecran de 7 inci cu rezoluție 1280×800 pixeli. Slate 8 Pro este puțin mai mare, ecranul având o diagonală de 8 inci și un aspect 4:3. Rezoluția tabletei este de 1600×1200 pixeli iar memoria internă poate fi extinsă cu ajutorul unui card SD.

Noile modele vor fi disponibile din luna noiembrie iar distribuția acestora se va face pentru început în Statele Unite ale Americii.

HP Slate 8

HP Slate 8

To Top

Citește articolul precedent:
Nvidia Tegra Note
NVIDIA anunță Tegra Note

NVIDIA anunță Tegra Note, o platformă nouă dedicată dezvoltatorilor de tablete cu Android. O primă versiune demonstrativă a acestei platforme...

Închide