stiri

HP TouchPad poate rula Android

HP TouchPad lichidari stoc

După anunțul HP în care se spunea că se renunță la dezvoltarea sistemului de operare webOS, mai mulți pasionați de tehnologie s-au gândit că poate exista o alternativă pentru hardware-ul aflat în circulație.
Având în vedere că electronica modelului HP TouchPad este destul de asemănătoare cu cea a telefonului HTC EVO 3D, nu este exclusă posibilitatea de a înlocui webOS cu Android.

Prețurile tabletelor HP TouchPad sunt în cădere liberă, în condițiile în care firma producătoare a hotărât să reducă stocurile de produse prin aplicarea unor oferte irezistibile. Cei care vor prinde promoția pe magazinele virtuale din Statele Unite ale Americii vor plăti numai 99 de dolari pentru tableta HP TouchPad cu 16GB memorie flash și 149 de dolari pentru modelul cu 32GB.
Best Buy Canada și Future Shop sunt primele magazine care s-au grăbit să pună în valoare derogarea dată de HP iar la așa ofertă clienții nu vor întârzia să apară.

HP TouchPad lichidari stoc

To Top

Citește articolul precedent:
LG Optimus Sol
LG Optimus Sol

LG a confirmat noul Optimus Sol (E730), dotat cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread. Terminalul integrează un ecran Ultra...

Închide