HTC ChaCha este disponibil la Orange

| |

Orange își completează portofoliul de telefoane disponibile în România cu HTC ChaCha. Noul HTC este echipat cu sistemul de operare versiunea Android 2.3.3 Gingerbread și dispune de un buton dedicat pentru Facebook. Spre deosebire de telefoanele de tip tabletă care au un ecran mare de tip capacitiv, HTC ChaCha dispune de o tastatură QWERTY şi cu un ecran tactil de 2.6 inci, în format landscape.

Camerele video îndeplinesc aceleași funcții cu care ne-am obișnuit la această categorie de telefoane. Cea principală, cu o rezoluție de 5 megapixeli, este destinată captării de imagini iar cea frontală cu rezoluție VGA este gândită în principal pentru apelurile video.

HTC ChaCha este disponibil în exclusivitate la Orange începând de la 49 euro (TVA inclus). Oferta este valabilă până la 31 august 2011 împreună cu un abonament Panteră 20 şi o opţiune My Smartphone începând de la 5 euro, pe o perioadă contractuală de 2 ani.

HTC ChaCha este disponibil la Orange, 8.8 out of 10 based on 8 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (8 votes cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “HTC ChaCha este disponibil la Orange”

  1. Cred ca in momentul de fata avem acces la cele mai tari telefoane din lume prin ofertele de la Orange, Vodafone si Cosmote. In unele cazuri, anumite modele au ajuns mia intai in Romania si apoi in America sau Canada.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!