HTC Edge ar putea veni cu Tegra 3

| |

Telefoanele actuale sunt performante și atrag prin ecranele capacitive mari și prin posibilitatea de a instala o multitudine de aplicații. Galaxy Nexus, DROID RAZR sau Galaxy S II vor fi surclasate de primul terminal ce va integra chipsetul NVIDIA Tegra 3.

HTC Edge ar putea integra noul chipset quad-core NVIDIA Tegra 3 tactat la frecvența de 1.5GHz. Specificațiile enumerate pe site-urile de profil (BGR fiind sursă primară) descriu un ecran S-LCD cu diagonala de 4.7 inci, 32GB memorie și un modul pentru comunicații NFC. Camera video principală are o rezoluție de 8 megapixeli fiind completate de o cameră pentru apeluri 3G. Alimentarea telefonului este realizată de la o baterie de 1800mAh.

Specificațiile enumerate mai sus nu sunt confirmate oficial însă ele se pot adeveri dată fiind oferta de chipset-uri de ultimă generație existentă în prezent. Lansarea noului HTC Edge ar putea fi făcută în prima parte a anului 2012.

HTC Edge

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!