stiri

HTC Evo 3D

HTC Evo 3D

HTC Corporation publică un comunicat de presă prin care se anunță lansarea terminalului HTC Evo 3D pe continentul european. Asemeni modelului LG Optimus 3D, HTC Evo 3D integrează un ecran autostereoscopic ce permite vizualizarea imaginilor 3D fără ochelari.
Terminalul rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread având acces la multitudinea de aplicații postate în Android Market.
Vizualizarea unor imagini 3D nu este restricționată de accesul la un astfel de conținut. Evo 3D poate face fotografii și poate înregistra clipuri 3D cu ajutorul celor două camere video cu rezoluția de 5 megapixeli.

HTC EVO 3D este motorizat de un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon setat să funcționeze la frecvența de 1.2 GHz alături de grafica Adreno 220. Imaginile sunt afișate pe un ecran qHD (540 x 960 pixeli) capacitiv, cu diagonala de 4.3 inci, diagonală devenit un standard nescris al industriei.
HTC EVO 3D va fi disponibil în Europa începând din luna iulie a acestui an.

HTC Evo 3D

To Top

Citește articolul precedent:
ARCHOS 80 G9
Tablete ARCHOS cu hard disk de 250GB

ARCHOS a prezentat recent două tablete echipate cu Android 3.1 Honeycomb. ARCHOS 80 G9 etalează un ecran cu diagonala de...

Închide