stiri

HTC explică procesul Micro Arc Oxidation folosit la modelul One S

Micro Arc Oxidation - HTC One S

La Mobile World Congress 2012 am avut ocazia să vedem pentru prima dată seria One de la HTC, printre care și cel mai subțire model – One S. Carcasa lui One S are un aspect foarte chic, lucios, care pare a fi din ceramică. El ce se datorează procesului Micro Arc Oxidation. HTC se laudă cu această inovație și cu Micro Arc Oxidation într-un video de prezentare.

Micro Arc Oxidation - HTC One S

Micro Arc Oxidation - HTC One S

În filmare, reprezentanți HTC detaliază acest proces. Asupra carcasei, fabricată din aluminiu de clasa celui folosit în proiectarea aeronavelor, se acționează direct cu o energie de 10 000 de volți. Este ca și cum materialul ar fi lovit de trăsnet. Așadar, aspectul lucios nu este dat de un înveliș special, ci de tratamentul aplicat metalului.

Nu numai că arată foarte bine, dar carcasa astfel obținută este de aproape 5 ori mai rezistentă decât una obișnuită din aluminiu și de 3 ori mai rezistentă decât oțelul inoxidabil.

HTC explică procesul Micro Arc Oxidation folosit la modelul One S, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Patent Samsung Skin
Samsung dorește patentarea unei carcase cu film OLED

Samsung dorește patentarea unui concept ce are șanse mari de succes în noua cultură urbană. Imaginile prezentate pe ecran sunt...

Închide