stiri

HTC One SV lansat cu modul NFC

HTC One SV

Compania taiwaneză, recunoscută odată pentru spiritul de pionierat, nu a reușit să țină pasul cu mai puternicul Samsung însă continuă să lanseze modele noi la intervale regulate de timp. HTC lansează un nou telefon cu Android bazat pe un chipset Qualcomm Snapdragon S4 dual core la 1,2 GHz.

One SV beneficiază de cele mai noi tehnologii din domeniul comunicațiilor cum ar fi 4G LTE și NFC. Grație tehnologiei de vârf NFC și Android Beam, utilizatorii vor putea partaja fișiere direct cu alt dispozitiv NFC, printr-o simplă atingere a telefonului.

Camera foto principală, cu senzor iluminat din spate, cu o rezoluție de 5 megapixeli, sistem optic f/2.0 și beneficiind de tehnologii precum Panorama și înregistrare video HD 1080p, este completată de camera frontală de 1,6 megapixeli, BSI, și cu sistem optic f/2.2 . La Telefonul rulează interfața Sense 4 instalată peste sistemul de operare Android ICS.

HTC One SV va fi disponibil în Europa de Est din decembrie 2012.

HTC One SV

HTC One SV

To Top

Citește articolul precedent:
Telefon Intel Atom
Intel speră la procesoare mai eficiente

Intel speră fabrice chipseturi mai competitive în anul 2013. Compania intenționează să folosească procesul de fabricație pe 22 nanometri. Intel...

Închide