HTC One A9s se vrea un Samsung S mini

| |

HTC a prezentat cel mai nou smartphone din gama OneM ‒ modelul HTC One A9s. Pentru a acest telefon mainstream, HTC a dorit să mențină costurile sub control, alegând un ecran Super LCD de 5 inci, cu rezoluție 720p. De asemenea, camerele foto nu sunt remarcabile, dar nici nu pot fi trecute cu vederea. Camera principală are o rezoluție de 13 megapixeli oferită de un senzor BSI, în timp ce senzorul camerei frontale oferă 5 megapixeli.

În spatele acestora stă un chipset Mediatek Helio P10 cu 8 nuclee Cortex A53 și până la 3GB memorie RAM. În mod normal, acest chipset poate oferi mult mai multă putere, acceptând „periferice” mai performante. Mediatek spune pe siteul oficial despre chipsetul său Helio P10 că poate lucra cu ecrane FullHD și camere video cu rezoluția de 21 megapixeli. Bineînțeles, nu e cazul acestei configurații.

Noul HTC One A9s va fi disponibil local în a doua jumătate a trimestrului IV, cel mai probabil la timp pentru a prinde luna decembrie.

HTC One A9s

HTC One A9s

HTC One A9s se vrea un Samsung S mini, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!