stiri

Un nou smartphone de buget de la Philips

Philips S326

China Electronics Corporation, deținătorul mărcii Philips, lansează în România un nou smartphone din gama S. Philips S326 dual SIM este compatibil cu tehnologia 4G, atât de tip FDD-LTE, cât și TDD-LTE și este disponibil în oferta Digi Mobil.

Smartphone-ul va putea fi achiziționat și de la eMag sau de alți retaileri specializați.

“Chiar dacă nu se înscrie în gama Xenium, modelul S326 are o baterie lithium-ion de 3.000 mAh, care asigură o durată de utilizare de 30 de ore, în convorbire, și de 27 de zile, în standby”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips.

Smartphone-ul beneficiază de port infraroșu, iar aplicația aferentă transformă Philips S326 într-o telecomandă pentru majoritatea aparatelor electrocasnice. Aplicația este compatibilă cu peste 4.000 de mărci de dispozitive și echipamente și peste 200.000 de modele de telecomenzi, acționând ca o telecomandă universală. De asemenea, acest terminal dispune de conectivitate WI-FI, Bluetooth 4.0 și GPS.

Ecranul de tip HD IPS are o diagonală de 5 inch și o rezoluție de 1.280 x 720 pixeli. În ceea ce privește camerele foto, Philips S326 este dotat cu o cameră principală de 8 megapixeli cu focalizare automată și flash și o cameră frontală de 2 megapixeli.

Philips S326 este echipat cu un procesor quad-core la 1,5 Ghz și rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Smartphone-ul are o memorie internă de 8 GB ROM și 1 GB RAM. Memoria poate fi extinsă cu ajutorul unui slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 GB.

Philips S326 este disponibil în România la un preț recomandat de 449 lei.

Philips S326

Philips S326

To Top

Citește articolul precedent:
Tablete emag
eMAG a investit 48 milioane euro în 2015

Magazinul online eMAG a devenit un punct de reper nu numai în România ci și în regiune. eMAG a înregistrat...

Închide