stiri

HTC One M8 într-un nou clip de prezentare

Primele imagini cu HTC M8

Noul HTC One M8 este unul dintre cele două-trei telefoane ale anului care atrag ca un magnet pasionații de tehnologie mobilă. Alături de Samsung Galaxy S5, HTC One s-a impus ca model etalon în zona high-end a smartphone-urilor cu Android.

HTC One M8 va avea, cel mai probabil, un chipset Qualcomm MSM8974AB Snapdragon 801 cu patru nuclee Krait 400 la 2.3 GHz. De calculele grafice se va ocupa arhitectura Adreno 330. Telefonul se remarcă nu numai prin cele mai performante module hardware ci și printr-o abordare inteligentă a funcțiilor pe care le oferă. Camera foto va fi dotată cu un senzor de 5 megapixeli cu dimensiunea de 1/3” și o dimensiune a pixelului de 2µm. Camera poate capta mai multă lumină, îmbunătățind fotografiile efectuate în condiții de iluminare insuficientă. Telefonul poate filma la rezoluție FullHD, beneficiind de sunet stereo și stabilizare video.

Primele imagini cu HTC M8

Primele imagini cu HTC M8

Clipul de prezentare are 14 minute și este în limba germană. În clip veți putea vedea aspectul general al telefonului, software-ul Android 4.4 KitKat precum și aplicațiile proprii HTC.

HTC One M8 – prezentare video (germană)

Vezi ofertele HTC pe Koyos.ro
Vezi ofertele HTC pe Evomag.ro
Vezi ofertele HTC pe Clickshop.ro
Vezi ofertele HTC pe Marketonline.ro

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Transformer Pad TF701T
Reguli pentru navigarea pe internet

Sfaturile și regulile pentru navigarea pe internet au fost concepute de APDETIC împreună cu Poliția Română. Iată care sunt aceastea:...

Închide