stiri

HTC One max cu Android la maximum

HTC One max

HTC va distribui în România noul phablet One max, un telefon cu ecran de 5.9 inci și rezoluție full HD 1080p, echipat cu o carcasă din aluminiu specifică serie One. One max are la bază un chipset Qualcomm Snapdragon 600 cu patru nuclee de procesare la 1.7GHz. Spațiul intern de stocare poate fi, în funcție de variantă, 16 sau 32GB. Utilizatorii care nu vor să-și transfere datele în cloud pot opta pentru un card de memorie microSD.

One max este însoțit de un senzor pentru amprente ce complică deblocarea ecranului. Mai mult, amprentele utilizatorului pot fi sustrase dacă nu se respectă regulile minime de securitate. Camera principală beneficiază de tehnologia HTC UltraPixel, cu pixeli de mari dimensiuni, pentru a capta mai multă lumină. Camera frontală are o diagonală de 2.1 megapixeli. HTC One max poate filma la rezoluție Full HD 1080p.

Telefonul-tabletă este alimentat de o baterie de 3300 mAh care ar trebui să asigure suficient curent ecranului de mari dimensiuni. HTC oferă opțional o carcasă de protecție cu acumulator de 1150 mAh încorporat, ce extinde și mai mult autonomia aparatului. Clienții cu afaceri, ce au nevoie permanentă de telefon, pot opta pentru acest accesoriu interesant.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.3 (Jelly Bean) cu interfață HTC Sense 5.5 ce aduce software-ului american puțin din personalitatea asiatică. HTC One max va fi disponibil în România la finele lunii octombrie.

HTC One max

HTC One max

To Top

Citește articolul precedent:
LG Nexus 5
Prima prezentare video pentru noul LG Nexus 5

Noul telefon LG Nexus 5, fabricat la comanda Google, își pregătește intrarea pe piață. Nexus 5 ar putea fi terminalul...

Închide