stiri

HTC One mini 2 – alternativa celor care nu au bani de One M8

HTC One mini 2

HTC continuă ofensiva prin oferte atrăgătoare cu finisaje metalice și caracteristici de invidiat. HTC One mini 2 este o versiune cu un hardware mai slab decât cel oferit de One M8 și nu în mod obligatoriu un telefon mini. Smartphone-ul are un ecran cu diagonala de 4.5 inci și o rezoluție 720p cu densitate de 326 ppi (pixel per inch). Mini 2 e ușor mai corpolent decât predecesorul său măsurând 137 x 65 x 10.6mm.

Sub carcasă se află un chipset Qualcomm Snapdragon 400 cu patru nuclee Cortex A7 la 1.2GHz, 1GB de memorie RAM și grafica Adreno 305. În materie de stocare, HTC a fost generos și a montat 16GB de memorie flash. Slotul microSD aceptă carduri de până la 128GB, depășind limitările specifice modelelor vechi.

Camera video principală are o rezoluție de 13 megapixeli, senzor BSI și lentile f/2.2. Ambele camere video pot înregistra clipuri la rezoluție 1080p.

Vezi ofertele HTC pe Emag.ro
Vezi ofertele HTC pe Evomag.ro
Vezi ofertele HTC pe Clickshop.ro
Vezi ofertele HTC pe Marketonline.ro

HTC One mini 2

HTC One mini 2

HTC One mini 2 va fi lansat în variantele de culoare Gunmetal Gray, Glacial Silver and Amber Gold și va fi disponibil în EMEA și în Asia începând cu luna iunie 2014.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S II in oferta Vodafone
Telefonul „gratuit” te costă cel mai mult!

"Când auzi gratuit să fugi cât te țin picioarele" spune un cunoscut economist român. Firmele de telefonie mobilă oferă așa...

Închide