stiri

HTC prezinta prima tableta din portofoliu

HTC își face debutul pe piața tabletelor cu un model de 7 inci denumit Flyer. Compania a prezentat în această dimineață la Barcelona echipamentul care se dorește a fi primul dintr-o serie ce trebuie să convingă utilizatorii că tehnologia taiwanezilor este superioară altor concurenți.

Modelul dispune de un corp de aluminiu , un procesor tactat la 1.5GHz și un modul de comunicații HSPA+. Adițional anunțului ce contura noua tabletă, HTC a mai prezentat serviciul video HTC Watch și tehnologia cu cerneală electronică HTC Scribe. Revenind la tableta Flyer trebuie menționat faptul că noul ecran capacitiv cu diagonala de 7 inci permite vizionarea filmelor 3D iar portul HDMI oferă posibilitatea transmiterii conținutului către televizoarele compatibile.

Tableta va fi livrată în al doilea trimestru al acestui an cu noul sistem de operare Android 2.4, care se pare că se va denumit tot Gingerbread! Pe viitor HTC va oferi un update pentru trecerea la Honeycomb.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Delta Air Lines are o aplicație pentru Android

Delta Air Lines, una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, a lansat propria aplicație Android pentru rezervarea zborurilor....

Închide