HTC Sensation in oferta Cosmote

| |

Cosmote România își îmbogățește oferta cu noul HTC Sensation, un terminal de ultimă generație cu procesor dual-core și sistem de operare Android 2.3 Gingerbread. HTC Sensation beneficiază de un ecran Super LCD cu diagonala de 4.3 inci și rezoluția de 540×960 pixeli, protejat cu sticlă Gorilla, superior celui montat pe Samsung Galaxy S II.

Procesorul MSM 8260 Snapdragon dual-core, tactat la 1.2GHz este cuplat cu grafica Adreno 220 și 768 MB de memorie RAM, rezultând un echipament cu capacități de procesare superioare. Camera foto principală dispune de o rezoluție de 8 magapixeli (3264×2448) autofocus şi flash cu led dublu, respectiv stabilizator de imagine și senzor de detecţie facială. Telefonul a fost prezentat pentru prima dată publicului în luna aprilie la Londra.

HTC Sensation este disponibil în magazinele COSMOTE şi Germanos la preţul de 2099 lei (TVA inclus), fără conectare, sau la 1466 lei (TVA inclus) cu abonamentul COSMOTE XXL pe 24 de luni, oferind pentru numai 24.8 euro pe lună 350 de minute naţionale şi internaţionale, plus 2000 de minute în reţea, 2000 de SMS-uri în reţea, 250 de MMS-uri în reţea, 2000 de minute de apeluri video în reţea, 2000 de minute către reţeaua de telefonie fixă Romtelecom, precum şi 250 de MB de date, inclus.

Terminalul este, de asemenea, prezent și în oferta celorlalți operatori de telefonie mobilă. Vodafone oferă modelul HTC Sensation la prețuri ce pornesc de la 139 euro cu abonament Complet 2000 de 48 euro/luna.


HTC Sensation in oferta Cosmote, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

5 Comentarii pentru “HTC Sensation in oferta Cosmote”

 1. „HTC Sensation beneficiază de un ecran Super LCD cu diagonala de 4.3 inci și rezoluție 540×960 pixeli protejat cu sticlă Gorilla, superior modelului Samsung Galaxy S II.”

  Din ce scrii tu acolo s-ar intelege ca Sensation e mai bun decat SGS II ceea ce e in aproape toate cazurile fals (inclusiv sticla gorilla). Practic in cazul ecranului, din specificatii, doar rezolutia e mai buna la Sensation. Restul caracteristicilor ecranelor sunt egale intre cele doua modele, sau mai bune pt SGS 2.

  • Ecranul modelului HTC Sensation are o rezoluție mai mare decât cel al lui Samsung Galaxy S II. Cred că o să modific fraza aceea în genul “superior celui montat pe Samsung Galaxy S II” pentru a nu apărea confuzii.

 2. barnea georgel alin

  DE CE TE ARUNCI CA SCHIOPUL IN CARJE SA FACI AFIRMATIA CA HTC SENSATION POATE FI ACHIZITIONAT SI LA VODAFONE CU 139 EURO LA UN ABONAMENT COMPLET 2000 DE 48 DE EURO? SA STII CA SE POATE LUA SI LA UN ABONAMENT DE 31,79 EURO (TVA INCLUS) TOT CU 139 DE EURO. MAI INTELES TU ALA CARE AI FACUT DESCRIEREA LUI/

 3. bai nene,va auziti?e scump la fel ca si abonamentul cu care te leaga pe 2 ani,au! tel.e facut sa vb la el si atat.dar gasiti modelul asta la pret mic,la liber,fara abonament,doar ca n-are meniu in romana,in alte tari sunt ieftine,astia aici ne jupoaie! eu nu sunt adeptul abonamentelor ,fiti cu capul pe umeri

 4. daca vreti net,luati-va tableta ca laptopul e depasit,tel.nu e pt net,e pre mic,dar se merita un tel.bun,simplu cu 2 simuri,eventual camera de 8 daca exista
  sau fara camera

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!