stiri

HTC va aduce în Europa noul Desire 516

HTC Desire 516

Telefoanele cu un preț mai accesibil, precum noul HTC Desire 516, au atras atenția publicului și au fost comercializate în număr mare, fiind impulsionate de ofertele subvenționate ale operatorilor de telefonie mobilă. HTC Desire 516 va ajunge în Europa în luna august pentru a concura cu Moto G și cu alte telefoane de buget. Primele țări care vor primi noul Desire 516 vor fi Elveția și Austria, prețurile fiind de 199 euro fără contract.

HTC Desire 516 nu este un telefon foarte performant însă oferă tot ceea ce e necesar unui utilizator obișnuit. Telefonul are un ecran cu diagonala de 5 inci și rezoluție qHD , procesor Snapdragon 200 quad-core, 1GB memorie RAM, 4GB memorie flash și două camere foto. Motorola Moto G Google Play edition stă ceva mai bine din punct de vedere hardware, având procesor Snapdragon 400, dar și un preț mai bun. Motorola vinde telefonul cu numai 170 de dolari prin magazinul Google Play însă această ofertă nu se adresează românilor.

HTC Desire 516

HTC Desire 516

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S III
Cinci telefoane Samsung trec la KitKat

Conform unor informații ce au ca origine reprezentanța Samsung din India, compania coreeană urmează să ofere update-ul la Android 4.4...

Închide