stiri

HTC Vive este echipat de AMD

Odată cu lansarea noului HTC 10, compania taiwaneză ne propune HTC Vive, un dispozitiv de realitate virtuală, echipat cu un ecosistem VR de la AMD.

Săptămâna trecută AMD a lansat driver-ul VR-Ready certificat WHQL, Radeon Software Crimson Edition 16.3.2, optimizat atât pentru HTC Vive cât şi pentru Oculus Rift, oferind suport pentru Radeon Pro Duo. Americanii au lansat, de asemenea, un driver beta, Radeon Software Crimson Edition 16.3.4, oferind optimizări ulterioare pentru facilităţi AMD LiquidVR.

AMD a lucrat îndeaproape cu HTC pentru a implementa mai multe facilităţi LiquidVR, disponibile doar pe GPU-uri Radeon, printre care AFFINITY MULTI-GPU, DIRECT-TO-DISPLAY şi SteamVR Performance Test.

HTC Vive

Astăzi, 6 aprilie 2016, HTC pregătește lansarea unui nou telefon high-end, care ar trebui să fie suficient de performant pentru a-i determinat pe fani să nu treacă în barca celor de la Samsung.

To Top

Citește articolul precedent:
Huawei P9
Specificațiile noului Huawei P9 afișate de GFXBench

Huawei P9 va fi prezentat în mod oficial mâine, 6 aprilie 2016, urmând ca specificațiile complete să fie publicate de...

Închide