Specificațiile noului Huawei P9 afișate de GFXBench

| |

Huawei P9 va fi prezentat în mod oficial mâine, 6 aprilie 2016, urmând ca specificațiile complete să fie publicate de producător. Până atunci, GFXBench ne face o surpriză plăcută și afișează caracteristicile noului model de la Huawei.

GFXBench ne spune că Huawei P9 va fi echipat cu un ecran de 5.1 inci și rezoluția 1080p, chipset HiSilicon Kirin 955 cu arhitectură ARM big.LITTLE octa-core , grafică Mali-T880 și 3GB de memorie RAM. Cele patru nuclee de procesare Cortex-A72 sunt tactate la frecvența de 2.5GHz și sunt secondate de alte patru Cortex-A53 pentru sarcini mai puțin solicitante.

Telefonul integrează două camere foto principale cu rezoluție de 12 megapixeli în speranța ca va obține cadre mai bune. Camera frontală pentru selfie are rezoluția de 8 megapixeli, aceasta putând fi utilizată și pentru apeluri video.

Huawei P9 rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și ar putea costa 599 de euro atunci când va fi disponibil în Europa.

Huawei P9

Huawei P9

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!