stiri

Specificațiile noului Huawei P9 afișate de GFXBench

Huawei P9

Huawei P9 va fi prezentat în mod oficial mâine, 6 aprilie 2016, urmând ca specificațiile complete să fie publicate de producător. Până atunci, GFXBench ne face o surpriză plăcută și afișează caracteristicile noului model de la Huawei.

GFXBench ne spune că Huawei P9 va fi echipat cu un ecran de 5.1 inci și rezoluția 1080p, chipset HiSilicon Kirin 955 cu arhitectură ARM big.LITTLE octa-core , grafică Mali-T880 și 3GB de memorie RAM. Cele patru nuclee de procesare Cortex-A72 sunt tactate la frecvența de 2.5GHz și sunt secondate de alte patru Cortex-A53 pentru sarcini mai puțin solicitante.

Telefonul integrează două camere foto principale cu rezoluție de 12 megapixeli în speranța ca va obține cadre mai bune. Camera frontală pentru selfie are rezoluția de 8 megapixeli, aceasta putând fi utilizată și pentru apeluri video.

Huawei P9 rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și ar putea costa 599 de euro atunci când va fi disponibil în Europa.

Huawei P9

Huawei P9

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS ACT
ASUS Zenfone Max poate încărca automobilul Tesla!

Piața accesoriilor pentru telefoane și tablete este destul de variată fiind oferite o mulțime de produse mai mult sau mai...

Închide