stiri

Huawei a pus Honeycomb 3.2 pe o tableta de 7 inci

Huawei MediaPad

Huawei a prezentat tableta MediaPad cu diagonala de 7 inci în cadrul expoziției CommunicAsia iar de atunci canalele sale de distribuție au demarat livrările în lumea întreagă. MediaPad este una dintre primele tablete cu diagonala ecranului de 7 inci (17.78cm) ce rulează sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb.

Google a croit versiunea 3.2 a celebrului sistem de operare special pentru tabletele cu ecrane mai mici. Până la apariția acesteia producătorii instalând Android 2.2 Froyo, o versiune recomandată pentru telefoanele mobile și mai puțin pentru tablete.

Tableta celor de la Huawei se remarcă printr-un ecran capacitiv de tip IPS cu 217 pixeli pe inch, prin procesorul Qualcomm dual-core tactat la 1.2GHz dar și prin modalitățile variate de conectare la internet. Cele două camere video, cu rezoluția de 5 megapixeli pentru cea principală și 1.3 megapixeli pentru cea frontală, asigură funcțiile necesare pentru scanarea codurilor QR și pentru efectuarea apelurilor video. Compania a instalat aplicații pentru principalele rețele sociale precum Facebook și Twitter dar și alte programe interesante pentru cei care folosesc acest instrument la birou.

Sistem de operare Android Honeycomb 3.2
Ecran capacitiv LCD IPS cu diagonala de 7 inci, 217 pixeli pe inch
Grosime de 10.5mm
Greutate 390g
Cameră video frontală de 1.3MP
Cameră video principală cu rezoluția de 5MP și înregistrare HD
HSPA+ 14.4 Mbps, WiFi 11n
Procesor Qualcomm dual-core tactat la frecvența de 1.2GHz
GPS
Autonomie de 6 ore
Redare video Full HD 1080p
Port HDMI
Suport pentru Flash 10.3

Huawei MediaPad
Huawei MediaPad

To Top

Citește articolul precedent:
Smartphone-ul a devenit tinta favorita a hackerilor

Plictisiți probabil de marea varietate de viruși pentru PC, hackerii s-au orientat în ultima perioadă spre telefoanele inteligente. Sistemele de...

Închide