stiri

HUAWEI Ascend G 600 cu modul NFC

HUAWEI Ascend G 600

Divertismentul este un motor puternic ce poate lansa orice industrie. Telefoanele actuale sunt concepute cu precădere cu gândul la performanțe, oferind în acelasși timp o mulțime de posibilități multimedia.

HUAWEI Ascend G 600 este dotat cu un procesor dual-core la 1.2GHz, 768 MB memorie RAM şi 4 GB memorie ROM. Ecranul cu diagonala de 4.5 inci (11.43cm) este suficient de generos pentru a afișa în condiții optime interfața sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich dar și pentru a rula jocuri cu grafică bogată.

Bateria litiu ion de 2000mAh cu durată lungă de viaţă, împreună cu funcţia HUAWEI pentru economisirea energiei, introdusă prima dată la HUAWEI Honour, garantează utilizarea îndelungată fără reîncărcare constantă: până la 380 de ore în standby şi şase ore timp de vorbire. HUAWEI Ascend G 600 are de asemenea un chip NFC integrat, care în viitor va permite utilizatorilor români să facă plăţi prin intermediul telefonului.

HUAWEI Ascend G 600 va intra pe piața din România din ianuarie 2013.

HUAWEI Ascend G 600

HUAWEI Ascend G 600

To Top

Citește articolul precedent:
HUAWEI Ascend Y201 pro
Un Android accesibil HUAWEI Ascend Y201 pro

Nu toate telefoanele trebuie să fie performante și foarte scumpe. O categorie de clienți pune accent pe partea practică și...

Închide