stiri

Huawei la MWC2014

HUAWEI MediaPad X1

Huawei a lansat două noi produse din gama Media Pad și primul său dispozitiv-accesoriu, TalkBand B1, în cadrul târgului internațional Mobile World Congress 2014.
HUAWEI MediaPad X1 este un device de tip phablet 4G, cu diagonala de 7 inci. Dispozitivul hibrid “talk and track” HUAWEI TalkBand B1 și HUAWEI MediaPad M1, o tabletă cu diagonala de 8 inci, vin să completeze familia de produse 4G pe care Huawei a prezentat-o anul acesta la MWC.

HUAWEI MediaPad X1

HUAWEI MediaPad X1 combină funcționalitatea unui smartphone și a unei tablete cu conectivitatea 4G. Cu un corp compact dintr-un aliaj de aluminiu, phablet-ul MediaPad X1 cântărește doar 239 grame. Ultra subțire, de 7,18 mm, phablet-ul permite o utilizare ușoară și confortabilă, chiar și atunci când este folosit cu o singură mână.

MediaPad X1 vine cu un procesor quad-core Kirin 910 la 1.6 GHz și versiunea Android 4.2 Jelly Bean. Bateria de 5000 mAh oferă tabletei o autonomie extinsă.

HUAWEI MediaPad X1

HUAWEI MediaPad X1

 

Phablet-ul MediaPad X1 face posibilă realizarea fotografiilor datorită camerei principale de 13MP cu un obiectiv Sony Exmor R incorporat care oferă posibilitatea de fotografiere panoramică și include motorul IMAGESmart pentru recunoașterea automată a scenei.

HUAWEI TalkBand B1

HUAWEI TalkBand B1 este un dispozitiv hibrid de tip“talk and track”, perfect pentru a însoți tableta MediaPad X1, și include conectivitate îmbunătățită prin realizarea de apeluri cu ajutorul unei conexiuni wireless și monitorizarea activității zilnice a utilizatorilor aflați în mișcare. Însoțit de un dispozitiv wireless Bluetooth 4.1 pentru ureche, TalkBand B1 permite până la șapte ore de utilizare continuă a funcției de apelare și include un ecran OLED flexibil de 1,4 inci.

TalkBand B1 este conceput pentru a suporta apelurile wireless realizate de pe dispozitive care utilizează sistemele de operare Android 2.3 + , precum și iOS 5.0 + , sincronizând informațiile ușor prin NFC. Pentru un plus de securitate, TalkBand B1 vibreză atunci când se află la mai mult de 10 metri depărtare de aparatul cu care a fost sincronizat.

 

HUAWEI TalkBand B1

HUAWEI TalkBand B1

TalkBand B1 este realizat din materiale hipo-alergice, anti UV și rezistente la transpirație, ceea ce previne decolorarea și deteriorarea produsului. Cu o greutate de 26 grame și o lățime de doar 14,6 mm, TalkBand B1 are un design rotund, modern, care se potrivește perfect în jurul încheieturii mâinii.

Dispozitivul pentru ureche are o greutate de 9,4 grame și este așezat în interiorul brățării, în siguranță, fiind extrem de ușor de scos în momentul în care este necesară folosirea lui. TalkBand B1 dispune de o baterie de 90 mAh care rezistă până la șase zile fără a fi necesară încărcarea lui și are nevoie de doar două ore pentru a se încărca, prin intermediul unui cablu USB.

HUAWEI MediaPad M1

HUAWEI MediaPad M1 este un dedicat divertismentului, care include un ecran IPS multi-touch capacitiv de 8 inci cu rezoluția 800 x 1280 HD, tehnologia Huawei SWS, două difuzoare frontale și microfoane duale. Cu un procesor quad-core de 1.6 GHz și o baterie cu o capacitate de 4800 mAh, MediaPad M1 suportă opt ore de rulare a filmelor, la o singură încărcare.

MediaPad M1 este subțire, având doar 7,9 mm, iar corpul său din aluminiu de 329 grame face ca acesta să încapă cu ușurință în buzunarele sau gențile utilizatorilor. Camera principală de 5MP și camera frontală de 1MP permit realizarea și distribuirea fotografiilor extrem de ușor.

HUAWEI MediaPad M1

HUAWEI MediaPad M1

 

Datorită tehnologiei 4G Cat 4, care asigură realizarea unei conectivități mai rapide și mai sigure ca niciodată, MediaPad X1 și M1 permit descărcarea fișierelor în doar câteva secunde și a filmelor de 1GB într-un singur minut, cu viteze de până la 150 Mbps. Având routere WiFi încorporate, suport WiFi dual mode 2.4/5G, dar și opțiunile de apelare vocală și transmitere a SMS-urilor, noile produse Huawei oferă posibilitatea utilizatorilor de a se conecta pe loc cu familiile și prietenii lor.

Disponibilitate produselor HUAWEI

  • HUAWEI MediaPad X1 va fi disponibil în variantele de culoare negru, alb, roz închis și deschis, în China, Rusia, Europa de Vest, Orientul Mijlociu, Japonia și America Latină începând cu luna martie 2014.
  • HUAWEI TalkBand B1 va fi disponibil în variantele de culoare negru, gri, alb, galben, albastru și roșu în China începand din luna martie 2014, iar apoi în Japonia, Orientul Mijlociu, Rusia și Europa de Vest începând din trimestrul al doilea al anului 2014.
  • HUAWEI MediaPad M1 va fi disponibil în variantele de culoare alb și negru începând din primul trimestru al lui 2014 în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, China, Japonia, Asia Pacific, Australia și America Latină, urmând să fie comercializat și pe alte piețe.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenfone 5
Mobilele ASUS vin cu interfață ZenUI

Sistemul de operare Android este completat de producătorii mari de telefoane mobile cu o interfață proprie menită să includă mai...

Închide