accesorii mobile

Huawei lansează trei produse pentru pasionații de tehnologie

HUAWEI WATCH GT Runner

Huawei a lansat trei noi produse din categoriile wearable, smartphone și PC care se vor potrivi perfect pasionaților de tehnologie. Smartphone-ul HUAWEI nova 9 SE, smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT Runner și laptop-ul HUAWEI MateBook D15 AMD vor fi disponibile pentru comandă în rețelele de retail partenere începând cu data de 23 martie 2022.

HUAWEI nova 9 SE

HUAWEI nova 9 SE este un telefon inteligent care se aresează tinerilor. Cel mai nou smartphone nova se remarcă prin funcții inovatoare și elemente de design modern și poate deveni accesoriul preferat în rândul utilizatorilor datorită sistemului foto/video, oferindu-le noi posibilități în timp ce surprind momente importante din viața lor.

HUAWEI WATCH GT Runner

Huawei lansează WATCH GT Runner, un ceas pentru alergare, conceput special pentru antrenamente. Acesta este cel mai precis smartwatch de la Huawei destinat alergătorilor, ajuntându-i pe aceștia să-și seteze un plan de alergare pe mai multe săptămâni, ținând cont de performațele antrenamentelor anterioare. HUAWEI WATCH GT Runner poate construi antrenamente eficiente, oferindu-le utilizatorilor o experiență de fitness completă.

HUAWEI MateBook D15 AMD

Huawei nu uită nici de cei care-și petrec o mare parte din zi în fața laptop-ului și lansează noul MateBook D15 cu versiunea AMD, care se remarcă prin ecranul HUAWEI FullView. Gândit pentru consumatorii tineri, cel mai recent laptop Huawei de 15,6 inchi, introduce o experiență multiplatformă care oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și desfășura activitatea fără probleme cu mai multe dispozitive printr-un singur ecran.

Beneficii Huawei

O dată cu lansarea celor trei noi produse, Huawei aduce și extra beneficii pentru utilizatori. În perioada 23 martie – 23 iunie 2022, cei care achiziționează noul smartphone HUAWEI nova 9 SE și activează beneficiul Screen Damage Protection vor primi 12 luni de protecție fără costuri adiționale. Astfel, în cazul în care întâmpină probleme cu ecranul dintr-un accident (coliziune/cădere/strângere) sau orice alte cauze pot înlocui, gratuit și o singură dată, ansamblul ecranului original.

De asemenea, pentru fiecare dintre cele trei produse, Huawei oferă un serviciu de garanție, HUAWEI Care care reprezintă extinderea cu 1 an a garanției standard care intră în vigoare în momentul achiziționării produsului și asigură rezolvarea defecțiunilor de funcționare ale produsului cauzate de factori non-umani. Serviciul de garanție extinsă este disponibil la prețul recomandat de 159 lei pentru nova 9 SE; 299 lei pentru MateBook D 15 și 149 lei pentru WATCH GT Runner.

To Top

Citește articolul precedent:
Xiaomi Watch S1 si S1 Active
Xiaomi lansează ceasul Watch S1 și căștile inteligente Buds 3T Pro

Xiaomi a prezentat împreună cu seria de telefoane Xiaomi 12 și noi dispozitive premium din categoria wearable, cu specificații avansate:...

Închide