accesorii mobile

Xiaomi lansează ceasul Watch S1 și căștile inteligente Buds 3T Pro

Xiaomi Watch S1 si S1 Active

Xiaomi a prezentat împreună cu seria de telefoane Xiaomi 12 și noi dispozitive premium din categoria wearable, cu specificații avansate: seria Xiaomi Watch S1 și căștile inteligente Xiaomi Buds 3T Pro. Conceput pentru oamenii activi, noul Xiaomi Watch S1 are un design clasic, cu sticlă de safir, cadru din oțel inoxidabil și un display AMOLED de 1,43 inchi. Opțiunile de curele includ materiale precum pielea clasică sau silicon, în diferite variante de culoare.

Cu un total de 117 moduri fitness și 19 sporturi disponibile, Xiaomi Watch S1 și S1 Active pot monitoriza automat mișcarea, atunci când detectează pașii sau alergarea, fie în aer liber sau pe bandă. Noile smartwatch-uri sunt compatibile cu aplicațiile Strava și Apple Health, pentru a-i ajuta pe utilizatori să își monitorizeze performanțele, dar au și funcții inteligente de monitorizare a sănătății, precum nivelul saturației de oxigen din sânge (SpO2), calitatea somnului, nivelul de stres și multe altele.

Construită pentru oamenii aflați în permanentă mișcare, seria Xiaomi Watch S1 permite apelurile Bluetooth, are suport pentru plăți Mastercard NFC și asistent de voce încorporat Amazon Alexa. La o încărcare completă, bateria asigură o durată de viață de 12 zile, la un nivel normal de utilizare, sau până la 24 de zile, în modul battery saver.

Căștile Xiaomi Buds 3T Pro vin cu elemente hardware și software de ultimă generație, printre care un driver dinamic cu magnet dublu de 10mm și acoperire secțională DLC, dar și suportul pentru codecul audio LHDC 4.07. Utilizatorii pot alege unul dintre cele trei moduri ANC sau modul Adaptive, care le permite căștilor să regleze automat sunetul în funcție de nivelul zgomotului ambiental. Prin modurile Transparency, utilizatorii pot auzi ce se întâmplă în jurul lor, atunci când se află în mișcare.

Noua funcție audio Dimensional creează un efect de 360 de grade al sunetului, oferind experiențe similare cu cele de la cinema sau din timpul concertelor live. Modul Track head movement detectează automat și permite sunetului să se ajusteze în funcție de mișcările capului. Cu un design confortabil și conectare duală, căștile asigură 6 ore de playback sau 24 de ore cu ajutorul cutiei.

Disponibilitate și prețuri

Xiaomi Watch S1 va fi disponibil la prețul recomandat de vânzare de 269 USD, Xiaomi Watch S1 Active la prețul recomandat de vânzare de 199 USD, iar Xiaomi Buds 3T Pro la prețul recomandat de vânzare de 199 USD. Noile produse vor fi disponibile și în România. Prețurile din oferta locală vor fi anunțate în curând.

To Top

Citește articolul precedent:
Realme NEO GT 2
realme devine producătorul de telefoane 5G cu cea mai rapidă creștere din piață

realme a devenit pentru prima dată marca de telefoane cu cea mai rapidă creștere la nivel global pe piața de...

Închide