Huawei P10 este disponibil în România!

| |

Telefonul Huawei P10 ajunge în România la numai o lună de la lansarea globală. Huawei P10 va fi disponibil pentru pre-comandă pe plan local, în magazinele online ale partenerilor autorizați.

Românii care vor să aibă primii noul flagship Huawei își pot înregistra pre-comenzile în perioada 27 martie – 5 aprilie, și vor primi, gratuit, la livrarea produsului, o brățară de fitness, Huawei FIT.

HUAWEI P10

HUAWEI P10

Huawei FIT este un ceas fitness, ușor și subțire, care monitorizează orice tip de activitate fizică, precum și calitatea somnului sau ritmul cardiac. În plus, utilizatorii își pot seta alarma, pot respinge apeluri sau pot primi recomăndari în timpul antrenamentelor. După o cursă, ceasul afisează VO2 max, indicele ce măsoară cantitatea maximă de oxigen pe care un individ o poate utiliza în timpul antrenamentelor intense, timpul de recuperare și un scor al antrenamentului.

Sistemul dual-camera al telefonului Huawei P10 este compus dintr-un senzor RGB de 12 MP și unul monocrom de 20MP, datorită cărora fotografiile realizate clare, în orice condiții de iluminare. Noul vârf de gamă rulează versiunea Android Nougat 7.0 și integrează un puternic procesor Kirin 960, noua interfața EMUI 5.1, o baterie de 3200 mAh, tehnologia Huawei Ultra Memory și sistemul de antene 4×4 LTE MIMO și 2×2 Wi-Fi MIMO, pentru performanțe de neegalat.

Huawei P10 va putea fi comandat în două variante de culoare: Graphite Black și Mystic Silver, la un preț recomandat de 2599 Lei.

Prezentare Huawei P10

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!