stiri

Huawei P9 înregistrează vânzări de 9 milioane de unități

Huawei P9

Chinezii de la Huawei au învățat să construiască telefoane mobile și au descifrat și secretele marketingului model, completând afacerea pe care o dezvoltă. Celebra actriță Scarlett Johansson a participat la un eveniment oraganizat de compania Huawei în Shenzhen, China, pentru a sărbători vânzări de 9 milioane de unități la nivel global.

Scarlett Johansson a ținut un scurt discurs corporatist, încântată probabil de acest contract foarte avantajos pentru ea, din punct de vedere financiar.

Changzhu Li, Vicepreședintele Huawei Consumer Business Group, a declarat că Huawei P9 a depășit cifra de 9 milioane de unități vândute la nivel global, începând din luna aprile, când produsul a fost lansat. Astfel, P9 este primul smartphone premium Huawei al cărui volum de vânzări este așteptat să depășească 10 milioane de unități.

Huawei P9 este primul smartphone rezultat în urma colaborării dintre Huawei și Leica și integrează un sistem dual-camera. Telefonul beneficiază de un chipset HiSilicon Kirin 955, octa-core, cu nuclee ARM Cortex-A72 și ARM Cortex-A53.

Huawei P9

Huawei P9

To Top

Citește articolul precedent:
Vodafone Smart platinum 7
Câți clienți are Vodafone?

Vodafone România anunță indicatorii financiari principali pentru al doilea trimestru al anului fiscal 2016-2017, încheiat la 30 septembrie 2016. Câți...

Închide