stiri

IdeaPad Tablet K1 și ThinkPad cu Android

IdeaPad Tablet K1 și ThinkPad sunt primele tablete Lenovo ce rulează sistemul de operare Android 3.1 Honeycomb. Cele două modele sunt dotate cu chipsetul dual-core Nvidia Tegra 2 oferind grafică detaliată și posibilitatea rulării de clipuri FullHD. IdeaPad K1 cântărește 740 de grame, ceva mai mult decât competitorii săi, în condițiile în care oferă aceleași funcții și caracteristici.

Pe lângă miile de aplicaţii disponibile în Android Market, utilizatorii tabletei Lenovo au acces și la aplicaţiile din Lenovo App Shop, ce au fost testate în mod specific pentru Tabletele Lenovo IdeaPad şi ThinkPad.

Tableta este comercializată cu 40 de aplicații preîncărcate de la parteneri precum Netflix, Amazon, Adobe, Electronic Arts, Rovio, Zinio, Dataviz, şi alţii, inclusiv titluri binecunoscute precum Angry Birds, Kindle E-book Reader şi Documents to Go.

ThinkPad beneficiază de un display IPS cu diagonala de 10.1 inci și rezoluție WXGA (1280×800), protejat cu sticlă Corning Gorilla.

Modelul de 32GB IdeaPad Tablet K1 costă începând de la 2099 RON şi poate fi comandat în Romania din 20 septembrie 2011, prin intermediul magazinelor din întreaga ţară, sau online la partenerii autorizați.

Tableta ThinkPad de 16GB costă începând de la 2059 lei (TVA inclus) fără creionul digitizor şi incepand de la 2199 lei (TVA inclus), cu creionul digitizor, pentru modelele Wi-Fi. Există şi o casetă opţională pentru tastatură disponibilă la preţul de 449 lei (TVA inclus). Ulterior, la scurt timp după lansare, vor fi disponibile şi tabletele ThinkPad cu 3G. Tableta ThinkPad poate fi comandată în România începând cu data de 20 septembrie 2011, online la partenerii autorizați, sau prin intermediul partenerilor de afaceri din întreaga ţară.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy M Pro
Samsung lanseaza patru telefoane cu Android

Samsung Electronics a anunțat patru noi telefoane echipate cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread. Galaxy M Pro, Galaxy W,...

Închide