accesorii mobile

În prag de Sărbători: acumulatori solari de rezervă pentru telefoane

incarcator solar pentru mobil

E tot mai complicat în ziua de azi să îți ții telefonul aprins întreaga zi. Email-ul și navigarea pe net rup bateria în două cât ai zice click. E și mai frustrant să descoperi bateria descărcată chiar atunci când vrei să folosești funcția de bază a telefonului. Astfel de situații te îndeamnă să ai ca backup un telefon rudimentar care să știe doar una și bună: să apeleze.

Vin sărbătorile, iar noi îți recomandăm un accesoriu care o să-ți revigoreze telefonul cu Android. E vorba de o sursă suplimentară din care să îți încarci telefonul când i se descarcă propria baterie. Cum o să filmezi mult în zilele următoare, chiar vei avea nevoie de o sursă portabilă de energie. Dacă e una solară, cu atât mai bine. Se încarcă pe lumină și îți resuscitează apoi mobilul când va fi nevoie.

Pe fungadgets.ro am găsit acumulatori solari de la 12.000 mAh în sus la 446 lei. Se încarcă prin simpla expunere la soare. Fie el și cu dinți. Acumulatorii vin cu mai mulți conectori la pachet, iar tensiunea de ieșire poate fi reglată între 3 și 24 de volți. Sunt gândiți pentru laptopuri și telefoane, dar cică ar putea porni și un automobil.

Te ține bateria telefonului pentru o noapte plină de LMA?

incarcator solar pentru mobil

Sursa: fungadgets.ro via medialook.ro

To Top

Citește articolul precedent:
Gingerbread pe Samsung Galaxy S cu puțin ajutor de la Nexus S

Gingerbread a fost portat pe Samsung Galaxy S folosindu-se kernelul lui Nexus S compilat din surse. supercurio - membru al forumului...

Închide