stiri

Intel va veni la Barcelona cu noi procesoare pentru telefoane

Intel Yolo

Intel a pierdut startul pe piața chipset-urilor pentru telefoane mobile. După ce a prezentat la CES 2013 chipset-ul Lexington, orientat către piețele emergente, Intel va veni la Barcelona cu două procesoare destinate modelelor high-end.

Dacă Lenovo K900 avea la bază procesorul Atom Z2580, noile modele vor beneficia de chipset-uri mai noi și mai performante din punct de vedere energetic.

Noile chipset-uri Intel, ce vor fi prezentate în detaliu în timpul târgului catalan, dispun de două nuclee de procesare și pot rula sistemul de operare Android. Compania va mai prezenta, de asemenea, telefoane și tablete cu Windows 8.

Recent, Intel a încheiat un parteneriat cu Safaricoma, un operator de telefonie mobilă din Africa pentru a distribui telefonul Yolo cu chipset Intel Lexington.

Yolo este un telefon ieftin pentru piețele africane aflate în dezvoltare. Telefoanele cu chipset Intel Lexington ar putea ajunge și în România date fiind caracteristicile pieței de la noi.

Intel Yolo

Intel Yolo

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS MeMO Pad ME172V
Clip de promovare pentru MeMo Pad

ASUS a făcut totul pentru a reduce cât mai mult posibil prețul tabletei MeMO Pad ME172V. Noua tabletă entry-level satisface...

Închide