stiri

Interesul românilor pentru dispozitivele inteligente e în creștere

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung România a făcut un studiu pe genunchi privind interesul românilor pentru dispozitivele de ultimă generație. Așa cum era de așteptat, foarte mulți dintre cei intervievați s-au arătat dornici de a îmbrățișa noua tehnologie. Din păcate, veniturile românilor limitează achiziționarea de device-uri performante.

Conform studiului, 62,7% dintre intervievaţi fiind interesaţi să achiziţioneze unul sau mai multe device-uri de acest tip în următoarele 12 luni. 22,9 % dintre respondenţi s-au arătat interesaţi să achiziţioneze un Smart TV, 28,7 % un smartphone, iar 27,6% o tabletă.

Dintre funcțiile telefoanelor inteligente, pe lângă cele standard, românii folosesc cel mai mult smartphone-urile pentru a accesa Internetul (84%), pentru a verifica starea vremii (52%), pentru a intra pe rețele de socializare (49%) sau pentru mesageria instant (45%).

Studiul fost efectuat în luna iulie, pe un eșantion de peste 450 de respondenți din rândul utilizatorilor de Internet din cele mai mari 10 oraşe din România, cu vârste cuprinse între 18 și 55 de ani.

Samsung Galaxy S III Mini

Samsung Galaxy S III Mini

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS MeMO Pad FHD 10
ASUS ne oferă indicii despre noile tablete cu Android

ASUS a prezentat weekend-ul acesta la Cheile Grădiștei noile laptopuri cu procesoare Intel Core din generația a patra (Haswell) și...

Închide