stiri

Internet 4G de la Orange

Tableta Orange

Orange este prima mare companie de telefonie mobilă care a anunțat că va oferi internet 4G în România. Orange România a câştigat dreptul de a utiliza 60 MHz blocuri-pereche în frecvenţele 800MHz, 900MHz, 1800 MHz şi 2600 MHz. Pentru utilizarea acestor resurse, Orange va plăti 227 milioane de euro. De asemenea, va investi suplimentar pentru eliberarea de spectru în frecvenţa 900MHz o sumă estimată la 100 milioane de euro, pe parcursul următorilor 2 ani. Acestor investiţii de 327 milioane de euro, li se vor adăuga investiţiile de implementare a serviciilor 4G.

Este un moment important atât pentru piaţa de telecom, cât şi pentru Orange România, deoarece rezultatele licitaţiei pun bazele evoluţiei pieţei pentru următorii 16 ani. Cu această investiţie semnificativă, Orange reconfirmă promisiunea de a îi însoţi pe clienţi în era digitală şi de a le oferi cea mai bună experienţă în utilizarea serviciilor noastre. Privim cu încredere spre viitor pentru le oferi românilor în următoarele luni şi în următorii ani, viteze mobile mai rapide datorită acestei noi experienţe 4G.” a declarat Jean – François Fallacher, CEO Orange România.

Orange oferă telefoane și tablete sub brand propriu împreună cu unele abonamente de internet. Pe viitor Orange va profita de vitezele 4G.

Tableta Orange

Tableta Orange

To Top

Citește articolul precedent:
ZTE Blade III
ZTE Blade III intră în Europa

Companiile chineze trec de la producția la bandă la proiectarea unor telefoane de top. ZTE anunță un telefon inteligent cu...

Închide