jocuri

Interzis celor sub 18 ani

DEAD TRIGGER

Jocul DEAD TRIGGER este atât de violent încât ar fi normal să fie interzis celor sub 18 ani. Cu greu poți găsi aplicații în care violența este exagerată atât de mult însă în lumea americană e ceva normal cu bunica să stea cu mitraliera în dulap și din când în când să o mai și folosească.

Pretextul pentru a afișa morți și capete de oameni pe ecran este următorul. În anul 2012 civilizația modernă sfârșește tragic. Fluxul economic global a fost întrerupt iar banii și-au pierdut valoarea. Oamenii s-au ridicat împotriva politicienilor ignoranți și împotriva mafiei globale. În acestă perioadă anarhică apare un virus. Miliarde de oameni mor și se transformă în morții vii.

DEAD TRIGGER

DEAD TRIGGER

Singura sarcină a utilizatorului este să omoare tot ce prinde folosind intrumentele din dotare. Efectele grafice sunt bine făcute iar dacă aveți un dispozitiv cu Tegra 3 sângele se observă mult mai bine.

Jocul DEAD TRIGGER de la MADFINGER Games poate fi descărcat din Google Play. Jocul este gratuit astfel încât orice copil să-l poată descărca.
La final avem câteva întrebări pentru cititorii noștri. Este normal ca astfel de jocuri să fie distribuite publicului? Violența din jocuri influențează caracterul adolescenților?

Demo video DEAD TRIGGER

To Top

Citește articolul precedent:
Sony LT29i Hayabusa
Sony Yuga cu 3GB RAM?

Bursa zvonurilor crește în preajma marilor expoziții IT fiind alimentată voit (sau accidental) de angajații corporațiilor. Sony Yuga, un nou...

Închide