stiri

James Bond ar fi fost mândru dacă ar fi avut un ceas Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

Ceasurile inteligente au deja peste o sută de ani de tradiție. Încă de la primele modele mecanice, montate în turnurile bisericilor și terminând cu modelele Seiko sau Casio din anii ’80, producătorii și-au dorit să surprindă prin miniaturizare componentelor.
Expoziția IFA 2013, ce își va deschide porțile în prima săptămână a lunii septembrie, va fi prilejul perfect pentru a vedea cele mai noi cuceririi în domeniul ceasurilor electronice. Cel mai așteptat model vine de la Samsung. Galaxy Gear este un ceas cu ecran de 2.5 inci și rezoluție 240×320.

Procesorul dual-core tactat la 1.5GHz și memoria RAM de 1GB sunt împrumutate din industria mobile, posibilitățile hardware fiind destul de ridicate mai ales dacă ne raportăm la dimensiunile reduse ale ceasului. Samsung ar putea livra noul ceas inteligent în mai multe versiuni, zvonurile actuale vorbind de modele cu 6GB și 8GB memorie flash.
În prezent mai multe firme și-au anunțat intenția de a lansa ceasuri inteligente cu ecran tactil. Printre cele mai cunoscute se numără Sony, Apple și LG.

 

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS PadFone Infinity cu Snapdragon 800

ASUS PadFone Infinity cu Snapdragon 800 ar putea fi de fapt un nou Padfone. Puținele informații scurse pe internet, înainte...

Închide