stiri

Jelly Bean pe 2.7% din telefoanele cu Android

Distributie Android

Ultimul raport publicat de Google arată o intrare agresivă a sistemului de operare Android Jelly Bean pe piața echipamentelor mobile inteligente. Din totalul dispozitivelor cu Android, 2.7% dintre acestea rulează Android Jelly Bean.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich rulează pe 25.8% din dispozitive în timp ce versiunile vechi pierd tot mai mulți adepți. Android Gigerbread se menține la un neverosimil procent de 53.9%, semn că această versiune a fost stabilă și bine primită de utilizatori.

Ultimul trimestru a însemnat o creștere importantă pentru Android. Conform IDC (International Data Corporation) 75% din telefoanele inteligente vândute rulează sistemul de operare Android. Creșterea sistemului de operare Android înseamnă un pas înapoi făcut de iOS și Windows Phone, produsele ce vin cu aceste sisteme fiind mai puțin apreciate de public.

Distributie Android

Mai multe informații despre evoluțiile recente ale sistemului de operare Android găsiți pe site-ul http://developer.android.com.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung GALAXY Note II
Samsung GALAXY Note II costă 199 euro la abonament

Smartphone-ul Samsung Galaxy Note II intră în oferta Orange la tarife subvenționate. Abonamentele sunt mari și nici prețul telefonului nu...

Închide