Jocul clasic Dizzy vine pe Android

| |

Codul vechi al unor jocuri celebre este acum reciclat pentru a rula pe sistemele de operare mobile. Cum Android este net superior concurenței, atât prin calitatea codului cât și prin numărul de echipamente vândute, dezvoltatorii s-au gândit la posibilitatea de a oferi jocurile concepute inițial pentru alte platforme. Dacă nu știți ce să jucați pe tableta recent achiziționată de Black Friday puteți să consultați oferta de jocuri.

Codemasters a anunțat jocul clasic Dizzy pentru Android. Jocul va putea fi descărcat din Android Market începând cu 9 decembrie. Dizzy a apărut prima dată în anul 1991 și rula pe calculatoare precum Commodore 64, Amiga, NES, Mega Drive sau Game Gear. Celor care încă își amintesc comenzile MS-DOS, Dizzy le va stârni amintiri plăcute.

Dizzy în anul 1991
Dizzy
Dizzy în varianta pentru Android
Dizzy

Jocul clasic Dizzy vine pe Android, 8.7 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!